Gratis activiteiten voor kinderen en jongeren tijdens de zomervakantie

Gratis activiteiten voor kinderen en jongeren tijdens de zomervakantie 

13 juli 2022
Vanaf 18 juli kunnen kinderen en jongeren de hele zomervakantie gratis meedoen aan leuke, sportieve en spannende evenementen tijdens de zomervakantie. 

Zaanse verenigingen en instanties op het gebied van sport, cultuur en lifestyle hebben afwisselende workshops bedacht om kinderen onvergetelijke dagen te bezorgen. Meer informatie over de Zaanse Zomer Experience staat op Zaanse Zomer Experience 2022  

Waar wil je naartoe?

Ieder kind is welkom op alle locaties. De vakantie is in twee delen gesplitst. De eerste drie weken zijn er alleen middagprogramma’s en de laatste drie weken van de vakantie zijn er zowel ‘s morgens als ‘s middags activiteiten. Aanmelden is niet nodig.

De Special Experience

De zomervakantie wordt afgesloten met de Zaanse Special Experience voor kinderen van 6 tot en met 17 jaar met een beperking. Zij mogen broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes meenemen. De Special Experience is op vrijdag 26 augustus van 13.00 tot 16.00 uur bij AV Zaanland, Meester J.A. Laanplein, Zaandam. Voor de Special Experience vragen we je wel even aan te melden. Kijk voor meer informatie en om aan te melden op de website van het Sportbedrijf.

Voor kleuters 

Kinderen van 3, 4 en 5 jaar kunnen mee doen aan de Zaanse Mini Experience op drie dagen van 10.00 tot 12.00 uur. Meld je aan via www.zomer-experience.nl en doe mee! Waar en wanneer?

  • Op 21 juli en op 18 augustus in de tuin van Zwembad De Slag, Koningsgeelstraat 3, Zaandam
  • Op 4 augustus in Sporthal Zaanstad-Zuid, De Weer 26, Zaandam

foto van spelende kinderen

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring
Ga naar Zaanstad.nl