Omgevingsvergunning tijdelijke woningen voor Oekraïense vluchtelingen

Omgevingsvergunning tijdelijke woningen voor Oekraïense vluchtelingen

 

U kunt reageren tot en met 14 december

 

4 november 2022
Het college van Zaanstad heeft ingestemd met de omgevingsvergunning voor tijdelijke woningenangs de Noorderveenweg in Assendelft voor vluchtelingen uit Oekraïne. Dit is voor een periode van maximaal drie jaar. U kunt reageren op dit besluit.

Na die drie jaar willen we de tijdelijke woningen gebruiken voor een periode van zeven jaar. Deze woningen zijn dan voor spoedzoekers, zoals alleenstaanden na een scheiding en jongeren. Maar ook voor asielzoekers met een verblijfsvergunning.

Reageren op ontwerpbesluit?

U kunt tot en met 14 december 2022 reageren op het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning. Dat kan online via het contactformulier op www.zaanstad.nl of met een brief. In de brief is het belangrijk dat u schrijft dat u reageert op het ontwerpbesluit ‘Tijdelijk tijdelijke woningen Noorderveenweg’. Noem daarnaast met welke punten u het wel of niet eens bent en waarom. Vermeld ook de datum van uw reactie en uw naam en adres. Uw brief kunt u sturen naar het College van B&W van Zaanstad,  Postbus 2000, 1500 GA Zaandam. 

Het college neemt alle ingezonden reacties mee in haar definitieve besluit. Het uiteindelijke besluit komt in de Bekendmakingen in het Zaans Stadsblad, op www.officiëlebekendmakingen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

De tijdelijke woningen zijn snel nodig, daarom starten de werkzaamheden wel eerder dan het definitieve besluit. Hiervoor heeft het college een gedoogbesluit genomen. Het indienen van een zienswijze vertraagt het plaatsen van de tijdelijke woonunits niet.

Impressie van de flexwoningenImpressie van de flexwoningen van Me-2 Architecten

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring
Ga naar Zaanstad.nl